Mutfakların en güvenilir rehberi Lezzet Dergisi, kasım sayısında süprizlerle dolu. Derginiz Lezzet; yenilenen tasarımı ve güçlü içeriğinin yanı sıra bundan böyle gurmeler dünyasının sevilen isimlerinin hazırladığı menülerle karşınızda olacak. Yemek yazarı, stilisti ve fotoğrafçısı Aydan Üstkanat, Antakya yemekleri denilince akla gelen ilk isimlerden olan, en çok satan yemek kitaplarının yazarı Jale Balcı, Osmanlı mutfağı üzerine uzmanlaşmış Yunus Emre Akkor damaklarda ve sofralarda fark yaratacak önerileri ve tarifleriyle bundan böyle Lezzet’te… Çorbadan mezeye, ana yemekten tatlıya yaratıcı, lezzetli ve garantili tarifler Lezzet’in kasım sayısında. Üstelik herkese tam 40 tariften oluşan ‘Ev Yapımı Ekmekler’ kitabı hediye.