Lezzet Dergisi Ekim-Kasım Sayısı Çıktı!
Sonbaharın gelişiyle sofralarımıza mevsimin en güzel tatları konuk oluyor. Lezzet dergisi olarak, ekim-kasım sayımızda siz okurlarımıza yine dopdolu bir içerik sunuyoruz. Ünlü şeflerle yapılan özel röportajlardan, mevsimin en taze malzemeleriyle hazırlanan tariflere kadar her şey bu sayıda sizleri bekliyor!

Bu sayımızda neler var?

  1. Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Sivrioğlu, restoranı Efendy İstanbul’un kapılarını Lezzet’e açtı ve mutfağındaki en özel tariflerini bizlerle paylaştı.
  2. Yıllara meydan okuyan Beyti restoranını ziyaret ettik. Hem mekanın tarihine yolculuk yaptık hem de mutfaktaki sihirli dokunuşları gözlemledik.
  3. Balık sezonunun açılmasıyla birlikte İstanbul’un popüler balıkçılarından Parga Balık’a konuk olduk. Balıkların taze kokusunu içimize çekerken, Cem Köroğlu’nun mevsime özel tariflerini sizler için derledik.
  4. Çay saatlerinin vazgeçilmezi börekleri bu sayıda en özel halleriyle hazırladık. Stüdyomuzda hamur işlerinin en sevilen lezzetlerini oluşturduk, tarifleri ve ipuçlarını da sizlerle paylaştık.
  5. Şef Yıldız Öz Samaha, Lezzet için mutfağa girdi ve hiçbir yerde bulamayacağınız özel tarifler hazırladı. Hem göze hem damaklara hitap eden bu tarifler sofralarınıza renk katacak.
  6. Bal kabağının mevsimi geldi! Bu nefis malzeme ile hazırladığımız çeşitli tariflerle sizlere ilham veriyoruz. Tatlıdan tuzluya, bal kabağını mutfaklarınızda bolca kullanacağınızdan eminiz.
  7. Kıymetli yazarımız Mehmet Yaşin, artan yemekleri nasıl ziyafete dönüştürebileceğinizi anlattığı yazısıyla, sizlere mutfakta pratik ve yaratıcı çözümler sunuyor.
  8. Ayfer Yavi, kardeş mutfakların tariflerini bu sayıda sizlerle buluşturdu. Farklı mutfak kültürlerini keşfetmek isteyenler için harika bir rehber.
  9. Cenk R. Girginol, kahve meraklıları için lezzet dolu reçeteler yazdı. Kahve eşliğinde sofralarınıza farklı bir dokunuş katmak isteyenler için mükemmel öneriler bu sayıda.

Tarifler bizden, sofrada keyif sizden!

Bu sayımızı sakın kaçırmayın!


Satın Almak İçin: DergiBurda

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzet Dergisi Ekim-Kasım Sayısı Çıktı!
Ağustos-Eylül Sayımız Raflarda!
Haziran-Temmuz sayımız şimdi raflarda!
Nisan-Mayıs sayımız raflarda!
Lezzet'in Şubat-Mart sayısı bayilerde!
Lezzet'in Aralık-Ocak sayısı çıktı!