2021’nin son, 2022’nin ilk sayısı olan yeni dergimizde @aydanustkanat ile çikolatalı tarifler @s.elifedes ten dünyadan yılbaşı lezzetleri ve @homemade.is.happiness ile görsel şölen tadında romantik bir yılbaşı ve kış için tarifler var. Azerbeycanlı @rami_chef @umuttabak bu sayımızın konuk şefleri. 2021’in son yemeği için iç pilavlı hindi dolması ise @kayakoskerogluoffical dan. 2022’nin ilk brunch masası ise Zeyta’nın şefi @aleynaakcay ‘dan. Lezzet Mutfağı’ndan @hulya.cakiirr de mevsim sebzeleri, kestane ve de içli köfte tarifleri ile sizlerle. Dost masalarınızı şendirmek için hazırladığımız, pratik ve lezzetli 30 meze tarifini içeren ekimizi kesinlikle kaçırmayın.
Satın Almak İçin: DergiBurda
Ayrıca 100 tatlı, 100 tuzlu; toplam 200 tarif içeren ÇAY SAATİ özel sayımızla da keyfinize keyif katmayı amaçladık. Bu şahane sayı için @sultansaridag @sezeralcinkaya çok teşekkürler. Her gününüz lezzet dolu olsun. Satın Almak İçin: DergiBurda