Bayat Ekmeklerle Yapabileceğiniz 4 Pratik Tarif
Bayat ekmeklerle hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli ve pratik tarifler..
Artan ekmeklerle…

Elde kalan ekmeklerle şaheser yaratabilirsiniz. İster çorba, ister pizza, isterseniz tatlı. Üstelik hepsini bayat ekmeklerle.

Tarifler ve yapım: Hülya Çakır
Yapım Asistanı: Feriye Mısırlı
Fotoğraflar: Sezer Alçınkaya
Styling: Büşra Sarı Tınaztepe
Servis tabakları ve aksesuarlar: Ikea, Mudo Concept, Porland


Bayat ekmekleri küp küp kesip kızartın. Soğuyunca kavanoza alıp kapağını sıkıca kapatın. Daha sonra çorbalarınızda kullanmak üzere buzdolabında saklayın. Bayat ekmekleri mutfak robotundan geçirerek galeta unu elde edebilir ya da üzerine hafif su serperek alüminyum folyaya sarıp fırında 10 dakika ısıtabilirsiniz.


Hünkar tarhanası



Bayat ekmek çorbası



Server Paşa tatlısı



Bayat ekmek pizzası


Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Kalp Hastaları Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeli?
Ramazan Ayında Sağlıklı ve Dengeli Beslenme için 9 ipucu
Ramazan Pidesi Kaç Kalori?
Şef Mert Yalçıner'den İftara Özel 5 Tarif
Kadıköy İftar Mekanları: 11 Farklı Mekan
Ramazanda Susuzluğu Gideren 10 Besin!