Lezzet'in Ekim-Kasım sayısı çıktı!

Yaz mevsimini geride bırakırken, Eylül ile birlikte balık sezonu da açıldı ve sofralarımıza yeni güzellikler getiriyoruz.
Lezzet'in Ekim-Kasım sayısı çıktı!
05 Ekim 2023, 12:34

Ekim-Kasım sayımız için sizlere çok lezzetli içerikler hazırladık:

Usta gazeteci Mehmet Yaşin, balık kültürümüzü ele aldı ve harika bir yazı kaleme aldı.

Balçiçek İlter, dünyayı gezerek yemek yapan ünlü şef Derya Özyuvalı ile ilginç bir röportaj gerçekleştirdi.

Ayfer Yavi, Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği yemekleri pişirdi ve sofrasını sizlere anlattı.

A.Çağrı Başkurt, Saray mutfağında beslenme kültürünü, Asuman Kerkez ise Erzurum yemeklerini kaleme aldı.

İstanbul’un sevilen İtalyan Restoranı Trattoria La Scarpetta, lezzetli tariflerini paylaştı.

Ünlü oyuncular Durul Bazan ve Yeliz Kuvancı, en sevdikleri yemekler hakkında sorularımızı yanıtladı.

Yeniköy Balıkçısı, balık pişirmenin püf noktalarını paylaştı ve özel lezzetler sundu.

Suadiye’nin yeni gözdesi The Rua, ekibimizi mutfağında ağırladı ve enfes reçetelerini paylaştı.

Kahve konusunda uzman olan Cenk Girginol, "Kahvenin Lezzet Atlası"nı yazdı.

Pelin Bozkurt Bilgiç, ayurvedik beslenmeyi anlattı.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, sonbahara özel beslenme tüyoları verdi.

Değerli jüri, en iyi balıkçıları seçti.

Ekibimiz, Lezzet stüdyosunda hem pratik hem de enfes tarifler hazırladı.

Bu sayımızla sofranızda bize de yer açar, mevsimin getirdiği lezzetlerle harika yemekler pişirirsiniz. Yemek masanızdan neşe, bereket ve lezzetli yemekler eksik olmasın. Bir dahaki sayıda görüşmek üzere...

Kaçırmayın…


Satın Almak İçin: DergiBurda

Benzer Yazılar

Lezzet Logo