Mus için, çikolataları küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Sütü ekleyip mikrodalga fırında eritin. Vanilya özü ve kıyılmış fındık içini ekleyip karıştırın.
Kremayı bir çırpma kabına alın ve bir mikser yardımıyla 2-3 dakika çırpın. Yavaşça çikolatalı karışıma ekleyip bir spatula yardımıyla tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın. Karışımı kuplara paylaştırın.
Ganaj için, çikolatayı küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Kremayı küçük bir tencereye alıp ısıtın. Ocaktan alıp sıcak kremayı çikolatanın üzerine dökün. Çikolata tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Sürülebilir fındıklı çikolatayı ekleyip tekrar karıştırın.
Ilındıktan sonra karışımı musların üzerine paylaştırın. Üzerini kavrulmuş fındık içi ile süsleyin. Buzdolabına alıp 2 saat bekletin ve servis yapın.
Teşekkür ederiz.