Kefirli Tavuk Parçaları

Kefirli Tavuk Parçaları
24 Aralık 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Kefirli Tavuk Parçaları için

Malzemeler

  • 1 su bardağı kefir
  • 1 tatlı kaşığı dijon hardalı
  • 600 gr tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
Kefirli Tavuk Parçaları

Nasıl Yapılır

Tavuk parçalarını kalın şeritler halinde kesin. Geniş bir kapta kefir, tuz, karabiber, pul biber ve hardalı karıştırın. Tavuk parçalarını karışıma batırıp galeta ununa bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soslarla birlikte sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo