Zencefilli Mandalina Şurubu
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefilli Mandalina Şurubu Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefilli Mandalina Şurubu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mandalina ve portakalların suyunu sıkıp tencereye aktarın. Üzerine şekeri, ince dilimlenmiş zencefili, çubuk tarçını ve karanfilleri ekleyin.
  2. Orta ateşte, yarım saat kaynatın.
  3. Kaynama süresince üzerinde biriken köpükleri süzerek alın.
  4. Ocaktan alıp, oda ısısında soğuyunca sterilize edilmiş kavanoza aktarın. Kapağını iyice kapatın.
  5. Servis için damak tadınıza göre soğuk su veya soda ilave ederek inceltip tatlandırın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği İçecek Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli