Limon Peltesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limon Peltesi Tarifi İçin

Malzemeler

Limon Peltesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Nişastayı 1 su bardağı su ile çözün ve tencereye alın. Kalan suyu, şekeri, rendelenmiş limon kabuğu ve limon suyunu ekleyip orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp kaselere ya da şekilli kalıba paylaştırın. 1 gece buzdolabında beklettikten sonra servis tabağına ters çevirin ve üzerini süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta