Karpuz Peltesi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karpuz Peltesi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Karpuz Peltesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karpuzun çekirdeklerini ayıklayıp küçük doğrayın. Derin bir kaba alıp pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Bir tencereye aktarın. Su, mısır nişastası ve vanilyayı ilave edip karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
  2. Pelteyi servis kaselerine paylaştırın ve buzdolabında soğutun. Üzerini file badem ile süsleyerek soğuk servis yapın.
  3. Alternatif olarak portakal peltesi tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri İçecek Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta