Mantarlı Ispanak Kavurması
Tuğçe Evrim YILMAZ Aşçı
75 Tarif       11 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Her öğün tüketebileceğiniz, mantar severlerin beğeneceği lezzetli bir tarif.👌🍄

Mantarlı Ispanak Kavurması Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Ispanak Kavurması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ispanak ve mantar iyice temizlenir, istenilen şekilde ve irilikte doğranır. 
  2. Soğan küp küp doğranır. 
  3. Tencere ya da tavaya zeytinyağı koyulur, kızdırılır. Zeytinyağı kızınca soğanlar koyulur ve karıştırılır.
  4. Soğanlar pişmeye durunca salça koyulur ve karıştırılır. Ispanak ve mantar eklenir, baharatlar koyulur ve karıştırılır.
  5. Tencerenin kapağı kapatılır, ocak kısık ayarda kendi suyunda biraz pişirilir. 
  6. Tencerenin  kapağı açılır ve suyu çekene kadar pişirilir. 
  7. Ilık servis edilir.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Lezzetler Sebze Tarifleri Ispanaklı Tarifler Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal