SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sizden Sebze Yemeği Tarifleri
Ayvalı Portakal Sulu Kereviz
Ayvalı Portakal Sulu Kereviz
Ayşenur demir
Değişik yemekleri ve değişik yemek kültürlerini severim
6
Tarif
2
Takipçi
Güncelleme tarihi:
30 Ocak 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
1 saat
Kaç Kişilik:
3 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kereviz yemeyenlere görünce yüzü buruşanlara bu tarifi yedirmelisiniz☺️
Ayvalı Portakal Sulu Kereviz Tarifi İçin
Malzemeler
1 orta boy soğan
1 adet havuç
1 adet patates
Yarım ayva
1 adet orta boy kereviz
1 bardak portakal suyu
Limonlu su
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
1 çay kaşığı şeker
Yarım çay bardağı su
Ayvalı Portakal Sulu Kereviz
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Tüm malzemeler jülyen doğranır.
Kereviz limonlu suda 10 dakika bekletilir.
Zeytinyağı tencereye alınarak üzerine sırasıyla soğan, havuç ,patates ,kereviz ve ayva eklenerek kavrulur.
Şeker ve tuz atılır.
Portakal suyu ve su eklenerek tencerenin ağzı kapatılır.
Ara sıra sallanarak pişirilir.
Tüm malzemeler yumuşadığında 15 dakika dinlendirdikten sonra servis edilir. Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sebze Tarifleri
Sizden Lezzetler
Sizden Sebze Yemeği Tarifleri
Diyet Yemekleri
Vejetaryen Yemekleri
Benzer Tarifler
Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal