Ayvalı Portakal Sulu Kereviz
Ayşenur demir Değişik yemekleri ve değişik yemek kültürlerini severim
6 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kereviz yemeyenlere  görünce yüzü buruşanlara bu tarifi yedirmelisiniz☺️


Ayvalı Portakal Sulu Kereviz Tarifi İçin

Malzemeler

Ayvalı Portakal Sulu Kereviz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tüm malzemeler jülyen doğranır.
  2. Kereviz limonlu suda 10 dakika bekletilir.
  3. Zeytinyağı tencereye alınarak üzerine sırasıyla soğan, havuç ,patates ,kereviz ve ayva eklenerek kavrulur.
  4. Şeker ve tuz atılır.
  5. Portakal suyu ve su eklenerek tencerenin ağzı kapatılır.
  6. Ara sıra sallanarak pişirilir.
  7. Tüm malzemeler yumuşadığında 15 dakika dinlendirdikten sonra servis edilir. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Sizden Lezzetler Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal