Taze Soğanlı Mantar
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Soğanlı Mantar Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Soğanlı Mantar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mantarları ve havuçları ince doğrayın. Zeytinyağında soteleyin.
  2. Taze soğanların dış kabuklarını temizleyip 3 cm kalınlığında kesin ve mantarlara ekleyin.
  3. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak 1-2 dakika pişirip ocaktan alın. Tuz, karabiber ekleyin. Sıcak ya da ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği