SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sulu Yemek Tarifleri
Taze Soğanlı Mantar
Taze Soğanlı Mantar
Güncelleme tarihi:
19 Şubat 2024
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
35 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Taze Soğanlı Mantar Tarifi İçin
Malzemeler
400 gr mantar
6 taze soğan
2 havuç
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze Soğanlı Mantar
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Mantarları ve havuçları ince doğrayın. Zeytinyağında soteleyin.
Taze soğanların dış kabuklarını temizleyip 3 cm kalınlığında kesin ve mantarlara ekleyin.
Kısık ateşte kapağı kapalı olarak 1-2 dakika pişirip ocaktan alın. Tuz, karabiber ekleyin. Sıcak ya da ılık servis yapın.
Tarif Kategorileri
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Diyet Yemekleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği