Karnabahar Pilavı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Son zamanlarda oldukça popüler olan ketojenik diyet, özellikle sporcuların dikkatini çekmeye başlayan ve pek çok kişinin düşük karbonhidratlı ve yüksek yağlı bir beslenme düzenine geçerek bu düzeni yıllarca devam ettiriyor. Bu süreçte vücudun enerji için karbonhidrat yerine yağları kullanması sağlanıyor ve böylece daha ince, sağlıklı ve odaklanmış bir hale gelmek mümkün oluyor. Aynı zamanda ketojenik diyet bağırsak mikroorganizmalarını da düzenlemektedir. Bu nedenle bir çok hastalığın önleyiciside sayılabilmektedir. Burada mantar ve karnabahar ketojenik diyete uygun sebzeler arasındadır. Malzemeler hazırsa, diyet listelerine özel karnabahar pilavı tarifine geçebiliriz.

Karnabahar pilavını, kremalı mantar çorbası ile birlikte sunabilirsiniz.

Karnabahar Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için:

Karnabahar Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karnabaharlar ayıklanır, rendelenir. Taze otlar ince kıyılır.
  2. Rendelenmiş karnabaharlar zeytinyağında kavrulur, ardından ince kıyılmış maydanoz ve dereotu eklenir.
  3. Son olarak üzerine yeşil soğan serpiştirilerek servis edilir. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Pilav Tarifleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav
Melek Pilavı