Yufka Lahmacun
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yufka Lahmacun Tarifi İçin

Malzemeler

Yufka Lahmacun

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pratik lahmacun tarifleri arasında özel bir yere sahip. Yufkaları ortadan ikiye kesin. Eritilmiş margarin ve sütü karıştırın. Yufkaların üzerine sürün. Kesilmiş taraflarından yufkanın yarısına kadar rulo şeklinde sararak ve iki ucunu yufkaların kenarına sıkıştırarak yuvarlaklar elde edin. Bir kapta ince kıyılmış soğan, domates ve maydanozu kıymayla karıştırın. Tuz, karabiber ve salçayı ekleyip karıştırın. Yufkaların üzerine harcı iyice yayın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlanmış fırında pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Farklı Et Yemekleri Yöresel Tarifler Hamur İşi Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri Et Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Baida Roti
Coca de recapte
Domatesli pay
Patatesli bazlama
Ege usulü otlu gözleme
Mayalı Pişi