Tavuk etini tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin. İyice yumuşayıncaya kadar haşlayın. Eti kevgirle tencereden alıp küçük küçük doğrayın.
Patatesleri yıkayıp haşlayın. Kabuklarını soyup ince halkalar halinde dilimleyin.
Patlıcanları alacalı soyup halka halka dilimleyin. Acısını almak için tuzlu suda bekletin. Süzüp kurulayın.
1.5 kaşık margarini teflon tavada eritip patlıcan dilimlerini iki taraflı kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin.
Hamuru merdane ile 1 santim kalınlığında açın. 22 cm çapında bir kalıbı yağlayıp hamuru kalıba alın.
Üzerine tavuk eti, patates ve patlıcan dilimlerini değişimli olarak dizip kaşar peynirini serpiştirin. Tuz ve karabiber serpin.
Kalan margarini küçük küçük doğrayıp üzerine ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.