Sucuklu Pizzeta
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pizzeta, İtalyan mutfağından dünyaya yayılan pizzanın daha küçük boyutlu versiyonudur. Şef Emircan Canatar, hem şık sunumu, hem de lezzetiyle mutlaka denemeniz gereken sucuklu pizzeta tarifini paylaştı. Malzemeler hazırsa, sucuklu pizzeta için detaylara geçebiliriz.

Sucuklu Pizzeta Tarifi İçin

Malzemeler

Sucuklu Pizzeta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Önceden hazırladığınız hamurun üzerine domates sos sürülür. 
  2. Daha sonra sırası ile mozeralla rendesi, ızgara sucuk, hellim peyniri, közlenmiş köy biberi ve sotelenmiş çeri domatesi ekleyip fırına verin. 
  3. Fırından çıktıktan sonra üzerine kuru kekik serperek servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Pizza Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Şarküteri Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Air fryer’da tost ekmeğinden mini pizzalar
Pizza al Taglio
Dana pöç pizzetta
Yılbaşı pizzası
Krepyoka pizzası
Deep Dish Pizza