- Hamuru için ılık su, maya, tuz ve toz şekeri bir kapta karıştırın. Üzerini nemli bir bezle örtün ve mayanın erimesi için 15-20 dakika bekletin.
- Mısır ununu bir yoğurma kabına alın ve ortasını havuz gibi açın. Mayalı suyu ilave edin. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edecek şekilde yoğurun.
- Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp mayalanması için 30 dakika bekletin.
- Mayalanan hamuru tekrar yoğurun ve un serpilmiş bir zemin üzerinde merdane ile 20 cm çapında açın. Pizza hamurlarını yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
- Üzerine sırasıyla tel tel ayırdığınız çeçil peyniri, küçük doğradığınız fasulye turşusunu, piyazlık doğradığınız soğanı ve konserve mısırı ilave edin.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Pizzayı dilimleyip sıcak servis yapın.
Pizza sosu ile yemeğinizin lezzetini arttırabilirsiniz.