Derin bir kaba unu eleyin. Tuz, toz şeker ve mayayı ekleyip harmanlayın.
Ortasını havuz şeklinde açtıktan sonra ayçiçek yağı ve sütü ekleyin.
Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene kadar ılık suyu yavaşça ekleyin
ve yoğurun. Mayalanması için üzerine nemli bir bez örterek 45 dakika
hamuru dinlendirin. Hamuru ikiye bölün. Üzerine hafifçe un serperek
merdaneyle 30 cm çapında açın. Hamurları yağlı kağıt konulmuş fırın
tepsilerine alın. Üzerlerine domates sosunu sürün. Mozzarella peynirini
ekleyerek üzerine dana jambonları dizin. İri rendelenmiş parmesan
peynirini ilave ederek önceden ısıtılmış 210 derece fırında 25 dakika
pişirin. Üzerine çıtır roka yaprakları ve iri rendelenmiş kaşar peyniri ekleyerek
servis yapın.