Ispanaklı Ve Sucuklu Pizza
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sucuk, pizza tariflerinde en çok kullanılan malzemelerden biridir. Ispanak ise genellikle sebze yemeklerinde tercih edilir. Gelin, hem sağlıklı hem de ekonomik ıspanaklı ve sucuklu pizza nasıl yapılır birlikte görelim.
Ispanaklı Ve Sucuklu Pizza Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için:

Ispanaklı Ve Sucuklu Pizza

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pizza hamurunu paketteki tarife göre hazırlayın. Üzerini nemli bir bezle örtüp diğer malzemeleri hazırlayana dek bekletin.
  2. Sucuğu küp küp doğrayın, biberlerin çekirdeklerini temizleyip ince doğrayın. Kapya biberlerin iç çekirdeklerini temizleyip, küçük küpler halinde doğrayın. Ispanakları da kıyın. Geniş bir kabın içine rende mozzarellayı ve diğer tüm malzemeleri koyup harmanlayın.
  3. Dinlenmiş hamuru portakal büyüklüğünde bezelere ayırıp, merdane ile oval olacak şekilde ve orta incelikte açın.
  4. Sosu için gerekli malzemeleri küçük bir kasede karıştırın. Pizza hamurlarının üzerine bir fırça yardımıyla sosu sürün. Hazırladığınız üst malzemeyi eşit şekilde paylaştırın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pis¸irin. Fırından çıkarıp 5 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pizza Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Air fryer’da tost ekmeğinden mini pizzalar
Pizza al Taglio
Sucuklu Pizzeta
Dana pöç pizzetta
Yılbaşı pizzası
Krepyoka pizzası