Şef İsmet Saz'dan mutlaka denemeniz gereken bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Dana pöç ve mozzarella peyniri ile hazırlanan bu pizzayı, sevdiğiniz malzemelerle zenginleştirebilirsiniz.
Pizza hamurunu hazırlayarak başlayın. Mayayı su ile açarak aktifleştirin. Tuzu una ekleyip karıştırın. Una suyu yavaş yavaş ekleyerek yaklaşık 15 dakika kadar yoğurun.
Hamuru 1 saat kadar oda sıcaklığında mayalandırdıktan sonra bezelere bölüp 24 saat kadar buzdolabında mayalanmaya bırakın.
Dana pöç etini de tavada mühürledikten sonra 180 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 4-5 saat kadar pişirip tiftiklerine ayırın. Soğanları piyazlık doğrayıp tavada karamelize olana kadar pişirin.
Oval şekil vererek hamurunuzu açın. Sırasıyla mozzarella peyniri, tiftiklediğiniz pöç eti ve karamelize soğanı koyarak pizza fırınında yaklaşık 4-5 dakika kadar pişirin.