Hardal Soslu Patatesli Hindi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hardal Soslu Patatesli Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Hardal Soslu Patatesli Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Patatesleri soyup tuzlu suda haşlayın ve süzün. Maydanozu yıkayıp kıyın. Sarımsakları soyun. Geniş bir kapta hardal, tuz ve karabiberi karıştırıp hindi etlerini bu sosa bulayın. 
Margarini tavada eritip hindi etlerini ve sarımsak dişlerini ilave edin. Etleri çevirerek kızartın.
Pişen etleri ayrı bir tabağa alıp sarımsakları çıkarın. Tavada kalan yağa sirke ile kıyılmış maydanozu ilave edip kısık ateşte bir kaç dakika tutup patatesleri ekleyin. 2-3 dakika kavurup ateşten alın. Kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Hindi Yemekleri Et Tarifleri Yemek Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto