Frenk Üzümü Ve Yaban Mersini Soslu Hindi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frenk Üzümü Ve Yaban Mersini Soslu Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Frenk Üzümü Ve Yaban Mersini Soslu Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindi etlerini yapışmaz tavaya alın. Üzerine tereyağı parçaları yerleştirip önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber serpiştirin ve etleri tavadan alıp bir kenarda bekletin. Etlerin piştiği tavaya frenk üzümü suyu, karanfil, adaçayı yaprağı, tuz, karabiber ekleyip kaynamaya bırakın. Suda çözdürdüğünüz nişastayı ekleyin ve kıvamı hafif koyulaşıncaya kadar pişirin. Meyveleri lave edin ve 30 saniye sonra ocaktan alın. Etleri servis tabağına alıp üzerine sos gezdirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto