Izgara Levrek
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Izgara Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Izgara Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patlıcan ve kabağı soyup ince dilimleyin. Dolmalık biberleri diğer sebzelerin büyüklüğünde doğrayın.
  2. Zeytinyağı, fesleğen, balsamik sirke, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Patlıcan, kabak, dolmalık biber ve levrek filetoların üzerine bu karışımı fırçayla sürün.
  3. Sebzeleri ve filetoları ızgarada pişirin. Servis tabağına alıp taze biberiye ile süsleyin. Servis yapın.

Dilerseniz, levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Levrek Tarifleri Balık Yemekleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Domates ve rokalı mozzarella salatası
Domatesli ve midyeli fettucini