Şef Maksut Aşkar ve Levon Bağış'ın Nişantaşı'nda açtığ�� Foxy İstanbul'un mutfağına konuk olduk. Şef Ramazan Kurt, en sevilen tariflerini Lezzet okurları ile paylaştı.
Malzemeler;
Yapılışı: Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvam alana kadar thermomix’ten geçiriyoruz.
Rus salatası için malzemeler;
Yapılışı: Et Tartar için: Doğradığımız bonfilenin içine hardal, Frenk soğan, kapari, zeytinyağı, tabasco, tuz ve karabiber koyup karıştırıyoruz. Rus salatası için tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Servis tabağına kasnağı yerleştirip önce rus salatasını, üzerine et tartarı koyarak düzleştiriyoruz ve kasnağı çıkarıp servis ediyoruz.
Malzemeler;
Yapılışı: Bütün ürünleri thermomix’ten pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekiyoruz.
Şunlara da göz atın;