MESUT ÇIVGIN KİMDİR? Mesleğe 2005 yılında başlayan şef Mesut Çıvgın, İstanbul’un ünlü otellerinde çalıştıktan sonra 2018 yılından bu yana Hilton İstanbul Maslak’ta Executive Sous Şef olarak görev yapmaktadır. RİVAYET ODUR Kİ! Geçmiş yıllarda iftariyeliklerin amacı küçük çocukların oruç tutmasını özendirmekmiş. Mahallenin büyükleri tarafından çocuklara iftariyelikler verilirmiş ve iftar saatinde oruçlarını bunlarla açmalarını isterlermiş. İFTARIN VAZGEÇİLMEZİ İftar davetlerinin olmazsa olmazı iftariyeliklerin seçimi tamamen size bağlıdır. Hurma, kuru kayısı, incir, pastırma, peynir, ceviz, zeytin, bal, kaymak diye uzayıp giden iftariyelikler arasından arzu ettiğinizi seçerek küçük tabaklarda iftar ve sahur sofralarınızı renklendirin İftarda sıcak bir başlangıç yapmak isteyenlere.. Tandır ve pirzola lezzetini birlikte denemek isteyenler için.. Baklava yufkasından kolayca hazırlayabileceğiniz börek tarifi. İftar sofrası ağzınızı tatlandıracak nefis bir tatlı. Fotoğraf: ÖZGÜR BAKIR