Feyza Cihan Sevdiklerinizle keyifli bir akşam yaşamak istiyorsunuz ama yemek yapmak zor geliyor; kolay ama lezzetli bir sunum peşindesiniz kısacası. Yeni trend “cheese plate”, hem doyurucu hem de şık görünümüyle tam aradığınız çözüm. Graze’in yaratıcısı Feyzan Cihan, Lezzet okurları için 5 ayrı konseptte, 5 ayrı tabak hazırladı. Keyfiniz bol olsun… Havuç, kereviz sapı, kuru domates, pancar, kuru elma, kuru erik, badem, turşu, kapari, siyah havuç, dip sos, zeytinli kraker, dana jambon, pepperoni, karabiberli füme et, salam, kaju. Gravyer, rokfor, brie peyniri, salam, bal, erik, marmelat çeşitleri, yaban mersini, kruvasan, havuçlu kek, avokado sos, çilek. Eski kaşar, rokfor, gravyer, keçi peyniri, üzüm, kraker, kuru erik, ceviz, badem marmelat, kumkuat, yeşil zeytin. Sağlıklı peynir çeşitlerine de yer verebilirsiniz. Parmesan, rokfor, keçi peyniri, kraker çeşitleri, dana jambon, karabiberli füme et, salam, çilek, elma, kavun, siyah havuç, üzüm, kuru kayısı, turşu, kapari, ceviz, badem, kereviz sapı, yaban mersini, kırmızı biber, marmelat, ejder meyvesi. Somon füme, lakerda, enginar kalbi, beyaz peynir, salatalık, kuru domates, kavun, zeytin, turp, közlenmiş kırmızı biber, turşu, eski kaşar, helva, hurma, kapari, beyaz leblebi, pancar, humus. Not: Malzeme miktarları ve kesim şekilleri tamamen size kalmış. Afiyet olsun. Şunlara da göz atın;
@grazeturkey
Fotoğraf: Özgür Çoban