Nisan Ayı Meyveleri ile Hazırlanan Tarifler: Nisan Ayı Meyveleri ile Hazırlanan 10 Lezzetli Tarif
Doğanın bahar lezzetleri sunduğu bu dönemde, mevsiminde meyveler ile lezzetli tatlılar hazırlamaya ne dersiniz? İşte, Nisan ayı meyveleri ile hazırlanan 10 lezzetli tarif:

Doğanın bahar lezzetleri sunduğu bu dönemde, mevsiminde meyveler ile lezzetli tatlılar hazırlamaya ne dersiniz? Mevsiminde beslenmek isteyenler Nisan ayının bizlere sunduğu meyveler ile lezzetli tatlılar hazırlayabilir. İşte, Nisan ayı meyveleri ile hazırlanan 10 lezzetli tarif:

  1. Çilekli ve Kremalı Krep Yaprakları 


Kahvaltı için fazla krep yaptıysanız bu lezzeti güzel bir tatlıya çevirebilirsiniz. Yemeğin üzerine yenilebilen leziz, hafif ve sağlıklı bir tatlı. Sıcak günlerde yanında 1 top dondurma ile deneyin, tadına doyamayacaksınız

  1. Haşhaşlı Limonlu Kek 


Haşhaş ve limon suyu ile hazırlanan bu kek, aromatik tadıyla çay saatlerinin vazgeçilmezidir. İsteğe göre portakal kabuğu rendesi ekleyerek daha lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz.

  1. Limonlu Cheesecake 


Cheesecake sevenleri böyle alalım. Tabanı bisküvi, iç harcı labne ve üzeri limon sosu ile zenginleştirilen bu tatlı, dilimlenerek servis edilir. Pişirme aşamasından sonra mutlaka buzdolabında dinlendirilmelidir.

  1. Limonlu Bisküvi 


Limon kreması ile servis edilen limonlu bsküviler çay ya da kahve yanında servis edilebilir. 

  1. Yeşil Erikli Tart


Çıtır tart hamuru içerisinde krema ve üzerinde yeşil erikle birlikte servis edebileceğiniz, lezzetli bir tart tarifi ile karşınızdayız. Tatlı tariflerinde genellikle kullanılmayan yeşil eriği bu tarifte denemelisiniz. 

  1. Yeşil Erik Kompostosu 


Yeşil erik, çilek, ananas ve tarçın ile tatlandırılır. Soğuk olarak servis edilen bu komposto yemek yanında ya da sade olarak servis edebilirsiniz.

  1. Şekersiz Çilekli Magnolia 


Son yılların en sevilen tatlılarından biri olan magnolia'yı bu kez okurumuzdan gelen bir tarifle sizlere sunuyoruz. Yapımında hiç şeker kullanılmayan çilekli magnolia, küçük porsiyonlar halinde tüketilebilir.

  1. Karadut Pekmezi 


Kansızlığı gideren ve ağız yaralarına iyi gelen karadut pekmezi, yalnızca 3 malzeme ile hazırlanır. Vücuda enerji veren ve hastalıklara karşı vücut direncini arttıran bu pekmez, aynı zamanda bağırsakların düzenli çalışmasını da sağlar.

  1. Çilekli Milföylü Pasta


Hazırlaması 30, pişirmesi 10 dakika süren çilekli milföy pasta, en kolay pasta tariflerinden biridir. Çilek dilimleri krema ile daha lezzetli bir hale getirilir. Üzeri ise pudra şekeri ile tatlandırılır.

  1. Çilekli Kek


Çilek, damla çikolata ve portakal kabuklarıyla nefis bir kek hazırlamaya ne dersiniz? Kahvenin yanında sunabileceğiniz çilekli keki, videolu anlatımıyla kolayca hazırlayabilirsiniz.

Şunlara da göz atın;

  1. Nisan ayı sebze ve meyveleri ile hazırlanan tarifler
  2. Nisan ayı sebze ve meyveleri
  3. Çilekli tarifler
  4. Limonlu tarifler

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Pişmemiş Hindi Nasıl Saklanır?
Yılbaşı Kekleri: Yeni Yıl Sofralarını Renklendirecek 20 Yılbaşı Keki
Eliff Karadayı’dan yılbaşı sofrası için öneriler
Şık ve Lezzetli Yılbaşı Sofrası İçin 4 Nefis Tarif
Picanha Nedir, Nasıl Pişirilir?
Pasta Şefi Ebru Özgün'den 6 Yılbaşı Tatlısı