Yurtiçi ve yurtdışında birçok ünlü restoranın danışmanlığını yapan Moshe Aelyon ile mutfağa girdik. Salataların içine meyveler ekleyerek rengarenk, cıvıl cıvıl ve nefis tabaklar hazırladık. Farklı lezzetler arayanlar hemen mutfağa girip bu reçeteleri denemeli. Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak?
Semizotu, incir ve böğürtlen ile hazırlanan bu salata, bal ve hardallı sos ile zenginleştirilir. Fresh etkisiyle ara öğünlerde tüketilebilir.
Marul, pembe turp, mısır, zeytin, dereotu ve limon sosu ile hazırlanan bu salatayı, ana yemeklerin yanında servis edebilirsiniz.
Avokado, enginar ve domates ile hazırlanan bu salata, sarımsaklı limonlu sos eşliğinde sunulur. Ortalama 15 dakika içinde sofralardaki yerini alır.
Kabak, nar ve kırmızı erik ile hazırlanan bu salata, limon suyu ve tahinli sos ile zenginleştirilir. Üzerini maydanoz yaprakları ile süsleyebilirsiniz.
Burrata peyniri, nektarin ve fesleğen ile hazırlanan bu salata, balsamik sos ile zenginleştirilir. Üzerini yenilebilir menekşe ile süsleyebilirsiniz.
Karpuz, roka, ezine peyniri ve nane ile hazırlanan bu salata, ferahlatıcı etkisiyle sofralarınızda yer vermeniz gereken tariflerden biridir. Nar ekşisi ve limon eklemeyi unutmayın.
Şunlara da göz atın;