Mideye Giden Yol Kan Grubundan Geçiyormuş
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kan grubunuz sadece hastanede işe yaramıyor, sizin yemek ruhunuzu da belirliyor! A grubu bir zeytinyağlı mı, B grubu bir kebap mı, yoksa 0 grubu tam bir çiğ köfte mi? Siz hangi yemek ruhlusunuz?
Mideye Giden Yol Kan Grubundan Geçer

Kan grubunuz belki sizi yönlendirecek bir pusula değil ama bu eğlenceli eşleşmeler, kişiliğinin mutfak versiyonunu ortaya koyuyor. Artık menemen mi, sushi mi olduğunuza karar verdiniz mi?

zeytinyağlı

A Grubu – "Zeytinyağlılar Kraliçesi / Kralı"

Siz bir A grubusunuz, doğaya aşıksınız, hayvanları seviyorsunuz ve et görseniz tencereyi terk ediyorsunuz. Sizin ruh eşiniz: Zeytinyağlı yaprak sarma.

  1. Sessiz, derin ve bir o kadar zahmetlisiniz.
  2. Soğuk servis edilmeniz gerekse de, aslında içinde tutkulu bir ateş taşıyorsunuz (biber dolması gibi).
  3. Sağlıklı beslenme sizin için bir hayat tarzı değil, bir felsefe.

B Grubu – "Kebapçıların Gizli Gurmesi"

Sizin olayınız denge! Azıcık sağlıklı, azıcık kaçamak… Ruh eşiniz ise: Adana kebap.

  1. Karmaşık bir yapınız var; hem doğulusunuz hem batılı.
  2. Yoğurtla çok iyi anlaşırsınız, çünkü size her şey biraz sosla daha güzel gelir.
  3. Bir B grubu olarak hem mantı yapar hem de sushiye “eh fena değil” dersiniz.

0 Grubu – "Protein Delisi, Çiğ Köftenin Beden Bulmuş Hali"

Siz enerjiksiniz, güçlü ve doğuştan lider ruhlusunuz. Ruh eşiniz: Çiğ köfte (acı soslu tabii ki).

  1. Etçil misiniz? Evet. Veganlara saygınız sonsuz ama sizin kalbiniz kıymalı.
  2. Spora düşkünsünüz, çünkü 0 grubunun yakıtı: Protein, protein, protein!
  3. Sizi aç bırakırlarsa dünyayı yerinden oynatırsınız (ve biraz da tatlı yersiniz).

AB Grubu – "Fine Dining’in Starı, Avokadolu Sushi"

Size klasik yemek sormayınız, çünkü sizin menüde füzyon var! Sizin ruh eşiniz: Avokadolu sushi.

  1. Yeri gelir meditatif bir sebze çorbası, yeri gelir trüflü makarna olursunuz.
  2. Sosyal ortamlarda çok sevilen ama kolay kolay tam çözülemeyen birisiniz.
  3. AB grubu olarak nadirsiniz, tıpkı gurme tatların nadirliği gibi…

Şunlara da göz atın:

  1. Doğum Yılınızın Son Rakamına Göre Hangi İçeceksiniz?
  2. Burcunuza Göre Hangi Tatlısınız?
  3. Yumurtalı Ekmek Yapmanın 10 Altın Kuralı
  4. Şekerpare Yapmanın 9 Püf Noktası
  5. Kızarmış Tavuk Sevenlere Altın Değerinde 10 Tavsiye

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

Ganaj Nasıl Yapılır? Evde Pratik Ganaj Tarifi
Mayalı Poğaçanın Bayatlamaması İçin Ne Yapmalı?
Pilav Çok Yağlı Olursa Ne Yapılır?
Semizotu ile Yapılabilecek En Nefis 10 Şey
Salçalı Yemek Neden Bulanık Olur?
Pişirme Tekniği Tadı Nasıl Değiştirir?