Masterchef Deniz Yılmaz Kimdir?
Masterchef 2024 ana kadroya giren beşinci isim Deniz Yılmaz oldu. Peki, Masterchef Deniz Yılmaz kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? İşte, Deniz Yılmaz'ın merak edilen biyografisi:

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye'de ana kadro seçmeleri devam ediyor. İlk gruptan ana kadroya seçilen son yarışmacı Deniz Yılmaz oldu. 

Masterchef Deniz Yılmaz Kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Deniz Yılmaz, profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Uzun yıllar gastronomi dünyasının farklı alanlarında çalışan Deniz, çeşitli mutfaklarda tecrübe kazandı. Ayrıda denizcilik alanında yetenekli olduğu de biliniyor. 

Deniz Yılmaz'ın Masterchef Yolculuğu

İlk turda deniz mahsullü bal kabaklı risotto ile 2 evet almayı başaran Deniz, ikinci turda Büşra ve Sema ile karşı karşıya geldi. En iyi minestrone çorbayı hazırlayarak ikili düelloları kazandı. Ana kadro seçmelerinde ilk turda yarışmacılardan şekerpare yapmaları istendi. İlk turu başarıyla geçen yarışmacılar, ikinci turda isot kullanarak yaratıcı bir tabak hazırladı. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan ve ana kadroya giren 5. yarışmacı Deniz Yılmaz oldu.

Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef Zeynep Gültepe kimdir?
  2. Masterchef Hakan Dündar kimdir?
  3. Masterchef Onur Üresin kimdir?
  4. Masterchef Ümmühan Ünavcı kimdir?
  5. Masterchef tarifleri

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Elma Nasıl Saklanır: 2 Farklı Yöntem
Tavuk Ayağı Yenir Mi?
Meşe Palamudu Kahvesi Nasıl Yapılır?
15 Ekim 2024 Masterchef: Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Neden Margarin Kullanmaktan Kaçınmalıyız?
Ruşeym Nedir, Nasıl Kullanılır?