Lezzet.com.tr ve GastrOkan işbirliğiyle Lezzet Mutfak Okulu yayına başlıyor... Lezzet Mutfak Okulu'nda, sevilen yemekleri Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Eğitim Şefi İbrahim Arslanoğlu ve öğrencileri eşliğinde yapıyoruz. Tariflerin püf noktalarını, lezzet sırlarını Lezzet Mutfak Okulunda bulabilirsiniz.
Fikirlerinize önem veriyoruz. Siz de tariflerimize bakabilir, videolarımızı izleyebilir, görmek istediğiniz tarifleri Lezzet Dergisi Instagram hesabına özel mesaj atarak veya videolarımızın altına yorum olarak istekte bulunabilirsiniz. Birlikte paylaştıkça büyüyelim!
SİZ DE TARİFLERİNİZİ LEZZET.COM.TR'DE YAYINLAYABİLİRSİNİZ
Lezzet.com.tr’nin üyelik özelliği bir süre önce açıldı. Kendinize bir üyelik hesabı açarak Lezzet.com.tr'de kendi tariflerinizi paylaşabilir, takipçi kazanabilir, beğendiğiniz Lezzet üyelerini takip edebilirsiniz! Sizler de yaptığınız yemeklerin tariflerini ve fotoğraflarını Lezzet.com.tr'deki profil sayfanızda ve lezzet.com.tr'nin ana sayfasında, Lezzet.com.tr’nin sosyal medya hesaplarında yemekseverlerle buluşturabilirsiniz.
Ve bir dipnot: Ücretsiz olan üyelik servisimiz restoranlara da açık.
Lezzet Mutfak Okulu'nda bu hafta Dana Kuşbaşı Güveç tarifi var... Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Eğitim Şef, İbrahim Arslanoğlu ve öğrencilerinin hazırladığı dana kuşbaşı güveç tarifine göz atmayı unumayın.
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyjbzedKqbHqRvh1dRlqJFQ Lezzet Online: https://www.lezzet.com.tr/ Facebook: https://www.facebook.com/lezzetdergisi Instagram: https://www.instagram.com/lezzet_dergisi Twitter: https://twitter.com/Lezzet_Dergisi