Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinden Karim Bourgi 10 yasında pastacı olan komsularından aldığı ilhamla mutfağa giren bir isim. Mesleki eğitimine Beyrut’ta baslayan ve 16 yasında Paris’e giderek Le Cordon Bleu Paris’i bitiren Bourgi yaklaşık 20 yıllık kariyerine dünyanın en tanınmış restoranlarını sığdırmış. Halen Dubai’de kendi üretim atölyesi KAYU’da eğitmenliğin yanında değişik lezzetleri müdavimleriyle buluşturmaya devam ediyor ve 2019 yılından bu yana da Özsüt’e danışmanlık destegi veriyor.
Çayın yanına çok yakışacak mermer keki, ceviz, kuru üzüm, badem gibi sevdiğiniz malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Osmanlı saray mutfağından bugüne kadar gelen keşkül tatlısını, Şef Karim Bourgi'nin yorumuyla deneyin. Şunlara da göz atın;