Yapım: Hülya Çakır
Yapım Asistanı: Fehire Mısırlı
Fotoğraf: Sezen Alçınkaya
Yemeklere, tatlılara, içeceklere; ne olduğu hiç fark etmez... Kesin olan tek şey baharatların her şeyin tadı, tuzu olduğudur. Haydi gelin sizinle bir baharat yolculuğuna çıkalım...
Klasik humustan sıkılanlar için, patates ve muskat cevizi ile zenginleştirilen nefis bir tarif.. Davet sofralarına çok yakışacak mitite köfte ve beğendi tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Kakule tohumuyla aroma katılmış Türk kahvesini mutlaka deneyin. Adana mutfağından şifa dolu bir tarif. Evde kendi ekmeklerini hazırlamak isteyenler için nefis bir alternatif.. Girit mutfağının en sevilen kurabiyesini sizlere sunuyoruz. Şunlara da göz atın;