Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata Tarifi İçin

Malzemeler

Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Vişne; özellikle Alzheimer hastalığına iyi gelen bir besindir. İltihap ve ödem azaltıcı etkiye sahip olduğu için eklem kireçlenmelerinin önüne geçer.

  1. Vişneleri küçük parçalar halinde doğrayın. Üzerine şekeri ve çubuk tarçını ekleyin. Yaklaşık iki saat boyunca dinlenmeye bırakın. Tarçın çubuğunu vişnelerin içinden alın. 
  2. Şekerlenmiş vişneleri blender’dan geçirip püre haline gelene kadar karıştırın. Vişne püresine su, rendelenmiş Hindistan cevizi ve limon suyu ekleyin. Hazırladığınız vişneli ve Hindistan cevizli limonatayı iyice karıştırıp buzdolabında soğuması için bekletin.

Erikli-vişneli limonata tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Soğuk İçecekler İçecek Tarifleri Soğuk Alkolsüz Kokteyl Alkolsüz İçecekler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Alkolsüz sex on the beach
Hindistan Cevizli Milkshake
Bahar kompostosu
Türk kahveli limonata
Hurmalı smoothie
Böğürtlenli limonata