Orman Meyveli Limonata
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Orman Meyveli Limonata Tarifi İçin

Malzemeler

Orman Meyveli Limonata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Limonun kabuklarını rendeleyin. Rendelenmiş limon kabuğu, 4 su bardağı su ve toz şekeri tencereye alıp kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Böğürtlen ve frambuazları temizleyip mutfak robotunda çekerek püre haline getirin. Çekirdeklerini ayırmak için süzgeçten geçirerek geniş bir kaseye alın. Limon kabuklarını hazırladığınız şerbetin içinden çıkartın. Limon suyu, böğürtlen ve frambuaz püresi ile kalan suyu ekleyip karıştırın. Üzerini örterek 2-3 saat buzdolabında soğumaya bırakın. Buz küpleri ve isteğe bağlı olarak içine meyve ile nane yaprakları ekleyerek soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Soğuk Alkolsüz Kokteyl Diğer Tarifler Soğuk İçecekler İçecek Tarifleri Alkolsüz İçecekler

Benzer Tarifler

Alkolsüz sex on the beach
Hindistan Cevizli Milkshake
Bahar kompostosu
Türk kahveli limonata
Hurmalı smoothie
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata