Kifaye Hoşafı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kifaye Hoşafı Tarifi İçin

Malzemeler

Kifaye Hoşafı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuru kayısı ve üzümü bir gece önceden suda bekletin. Şeftalinin kabuğunu soyun, çekirdeğini çıkarın ve vişne büyüklüğünde doğrayın. Üzüm ile kayısıları içinde beklettiğiniz su ile 15 dakika pişirin. Suyu ekleyip bir taşım daha kaynattın. Şeftali ve vişneyi tencereye ekleyip 15 dakika pişirin. Pekmezi ilave edip 5 dakika daha pişirin. Pekmezin tadı kuvvetli gelmez ise toz şekeri ilave edin ve 3 dakika daha pişirin. Soğutup servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler Alkolsüz İçecekler Soğuk İçecekler Soğuk Alkolsüz Kokteyl İçecek Tarifleri

Benzer Tarifler

Alkolsüz sex on the beach
Hindistan Cevizli Milkshake
Bahar kompostosu
Türk kahveli limonata
Hurmalı smoothie
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata