Armut Kompostosu
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armut Kompostosu Tarifi İçin

Malzemeler

Armut Kompostosu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Armutları yıkayıp kabuklarını soyun. Ortadan ikiye kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin ve ince ince dilimleyin.
  2. Geniş bir tencereye su, tozşeker ve karanfili ilave edip armutlar yumuşayıncaya kadar kaynatın. Soğumaya bırakın.
  3. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına alın. Armut hoşafını kâselere paylaştırıp soğuk olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler İçecek Tarifleri Soğuk İçecekler Alkolsüz İçecekler Soğuk Alkolsüz Kokteyl Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Alkolsüz sex on the beach
Hindistan Cevizli Milkshake
Bahar kompostosu
Türk kahveli limonata
Hurmalı smoothie
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata