Kırmızı Şarap Ve Narenciye Özlü Granita
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kırmızı Şarap Ve Narenciye Özlü Granita Tarifi İçin

Malzemeler

Kırmızı Şarap Ve Narenciye Özlü Granita

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Vanilya çubuğunu ortadan ikiye kesip tohumlarını çıkarın. Bütün malzemeleri sos kabına alın. Kaynama noktasına getirin ve ocağı kısarak tatların birbirine karışması için 4-5 dakika daha ısıtın. Karışımı metal bir kaba alıp, tamamen soğuyuncaya kadar yaklaşık 6 saat buzdolabında bekletin. Soğutulmuş bir kaba süzün ve dondurucuya alın. Her 20-30 dakikada bir karışımı kırılmış buz görüntüsü alıncaya kadar çırpma teli yardımıyla karıştırın. Üzerini kapatarak servis yapıncaya kadar dondurucuda bekletin. İyice donunca kırıp servis kuplarına alın ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bergamot Likörü
Greyfurt aromalı punch
Nar aromalı punch
Limonlu punch
Sangria
Narlı long ısland