Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13485 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2163 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4685 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8288 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Aside
Pırasalı Ve Tavuk Etli Kiş
Anasayfa
Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
Çilek Turşusu
Çilek Turşusu
25 Ağustos 2022
Mis kokulu çileklerden kış sofralarınız için çilek turşusu.
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
5 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fakir Pastası
Tulumba tatlısı
Baba Ganoush
Cunda Ezmesi
Paşa Sarması
Pesto sos
Doğum Günü Menüsü: Pastanın Yanına Çok Yakışan 20 Tarif
Fethiye Kahvaltı Mekanları: Fethiye'nin En İyi 11 Kahvaltı Mekanı
Malta Eriği Çekirdeği Nasıl Yenir?
Tavuk buzdolabında ne kadar dayanır? Kaç günde bozulur?
Bursa Kahvaltı Mekanları: En İyi 19 Mekan
Saç Kırıkları Nasıl Önlenir: 7 Öneri
Çilek Turşusu için
Malzemeler
1 kg sert çilek
1.5 su bardağı beyaz balzamik sirke
1/4 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı salamura tuzu
2/3 su bardağı su
Çilek Turşusu
Nasıl Yapılır
Çilekleri yıkayıp iyice süzdürün ve ısıya dayanıklı cam kavanozun içine koyun.
Küçük bir tencerede, toz şekeri ve tuzu suyla birlikte, eriyene kadar karıştırarak kaynatın.
Kaynamış suyu çileklerin üzerine döküp soğumaya bırakın. Kavanozun kapağını kapatın ve 4-5 gün bekletin.
Turşuyu açtıktan sonra buzdolabında muhafaza edin.
Tarif Kategorileri
Pratik Yemek Tarifleri
Turşu Tarifleri
Konserve Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
55 Dakika
Hedik
Pratik Yemek Tarifleri
20 Dakika
Karnabahar Turşusu
Pratik Yemek Tarifleri
28 Dakika
Tahinli Mücver
Pratik Yemek Tarifleri
360 Dakika
Trakya Keçi Peynirli Pancar
Pratik Yemek Tarifleri
10 Dakika
Kelek Turşusu
Pratik Yemek Tarifleri
30 Dakika
Kıyma Kavurma
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.