Krepyoka Pizzası

Krepyoka Pizzası
05 Ocak 2022

Uzm. Dr. Tuba Kayan Tapan'dan gluten intoleransı olanlara özel, mısır unuyla hazırlanan nefis bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Mozzarella peyniri ve domates ile zenginleştirebileceğiniz bu pizzayı, tavada kızarttıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Malzemeler hazırsa, krepyoka pizza tarifi için detaylara geçelim.

Glutensiz fit grissini ve glutensiz cookie tarifine de göz atın.

Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 5 Kişi Kaydetti
Krepyoka Pizzası için

Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı mısır unu veya tapyoka (glutensiz nişasta)
  • Peynir veya mozzarella
  • Domates
  • Tuz ve kekik
Krepyoka Pizzası

Nasıl Yapılır

  1. Yumurtaları bir kabın içine kırın ve üzerine unu veya nişastayı ekleyip çırpın.
  2. Bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklediğiniz tavaya karışımı dökün.
  3. Pişerken, peynir dilimlerini, küp küp doğradığınız domatesleri ve baharatlarınızı ekleyin.
Yorumlar
avatar
AliyeAliye YORUM 18 Ağustos 2022, 16:28
Bugün itibariyle takip ederim salatalar öğrenmek isterim yeni yeni

Benzer Tarifler

Lezzet Logo