Portakallı Rezeneli Sos

Portakallı Rezeneli Sos
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Portakallı Rezeneli Sos için

Malzemeler

  • 500 g tavuk kanat

Marine sosu için

  • 1/3 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2/3 su bardağı portakal suyu
  • 2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze soğan
  • 1 yemek kaşığı toz adaçayı
  • 1 tatlı kaşığı Dijon hardalı
  • 1 tatlı kaşığı dövülmüş rezene tohumu
Portakallı Rezeneli Sos

Nasıl Yapılır

Marine sosu için gerekli olan bütün malzemeleri derin bir kasede karıştırın. Tavukları da ekleyip 4 saat buzdolabında bekletin. Tavukları sosuyla beraber bir fırın torbasına alarak önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar kızarana kadar pişirin. Yanında yeşil salata ile servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo