Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta için

Malzemeler

  • 2 kutu Hindistan cevizi sütü
  • 2 tatlı kaşığı toz jelatin
  • 1/3 su bardağı toz şeker
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı vanilya esansı
Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta

Nasıl Yapılır

Hindistancevizi sütü, toz jelatin, toz şeker ve bir tutam kadar tuzu bir sos tencere-sine alın. Toz şeker ve jelatin eriyinceye kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Vanilya esansını da ilave edip 3-4 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Ilındıktan sonra servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat kadar dinlendirin. Servis tabaklarına ters çevirin. Üzerine dilediğiniz sosu gezdirerek servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo