- Çiğ bademleri sıcak su dolu bir kaseye alarak kabukları soyulana kadar bekletin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp rengi dönene kadar kavurun.
- Rondodan geçirip geniş bir kaba aktarın. Yumurta, toz şeker, vanilya, süt ve tuzu ekleyerek karıştırın.
- Milföy hamurlarını un serpilmiş mutfak tezgahına alıp merdane yardımı ile açın. Üzerlerine bir kaşık yardımıyla hazırladığınız harçtan yayarak rulo şeklinde sarın.
- Her bir hamura yarım ay şekli verin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerine fırça ile süt sürerek toz şeker serpin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. İnce çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Milföyle hazırlayabileceğiniz bir diğer tatlı ise çikolatalı milföy bohçalarıdır.
Teşekkür ederiz.