SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Üzümlü Ve Damla Sakızlı Strudel
Üzümlü Ve Damla Sakızlı Strudel
Güncelleme tarihi:
29 Kasım 2022
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Üzümlü Ve Damla Sakızlı Strudel Tarifi İçin
Malzemeler
6 baklava yufkası
100 g eritilmiş tereyağı
İç harcı için
2 su bardağı üzüm
3/4 su bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı damla sakızı reçeli
Üzeri için
100 g beyaz çikolata
Üzümlü Ve Damla Sakızlı Strudel
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Baklava yufkalarını aralarına tereyağı sürerek üst üste dizin.
İç harcı için üzüm, pudra şekeri ve damla sakızı reçelini geniş bir kasede harmanlayın.
Harcı baklava yufkalarının ortasına yayıp rulo şeklinde sarın.
Yufkaların üzerine kalan tereyağını sürün ve yağlı kağıt serili fırın tepisisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Bir kapta beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
Beyaz çikolatayı bir sıkma torbasına doldurup üzerini süsleyin. Ilık servis yapın. Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Video Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Tatlı Atıştırmalık Tarifler
Benzer Tarifler
İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli