Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye Tarifi İçin

Malzemeler

Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fasulyeleri bir gün öncesinden suda ıslatın. Ertesi gün yıkayıp süzün. Soğanı kıyıp ayçiçeği yağında kavurun.
  2. Fasulyeleri ve üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edin. Fasulyeleri diri kıvamda haşlayın.
  3. Pancarı ve bal kabağını ceviz büyüklüğünde doğrayın ve tencereye ilave edin. Tuzu ve baharatını ekleyip tatlandırın.
  4. Üzerini örtecek kadar tavuk suyu ilave edin. Pancar ve balkabağı pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Türk mutfağının geleneksel lezzetleri arasında yer alan güveçte kuru fasulye tarifine göz atın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği