Kum Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kum Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Kum Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1.  Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Yumurtaları derin bir kapta çırpın. Tozşekeri ekleyip karıştırın. 
  2. Margarini eritip karışıma ilave edin. Sırasıyla limon kabuğu rendesi, vanilya, kabartma tozu, un ve nişastayı ekleyip kek hamuru kıvamına gelinceye kadar karıştırın. 
  3. Hindistan cevizi rendesini ekleyip bir kez daha karıştırın. 
  4. Hamuru hafif yağlanmış kek kalıbına boşaltıp sıcak fırına verin. 25 dakika kadar pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew