Armutlu Milföy Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Milföy Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Armutlu Milföy Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurunu derin dondurucudan çıkartıp 15 dakika oda ısısında bekletin. Yumurta akı, pudra şeker ve vanilyayı bir kasede iyice karıştırın. Hamurun kenarlarından 2 cm boşluk bırakarak bademli karışımı yayın. Armudun kabuğunu soyup dilimleyin ve bademharcının üzerine dizin. Kenarlarına file badem serpiştirip 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritip yağlı kağıttan yapılmış külaha doldurun ve armutların üzerine çizgiler oluşturarak sıkın. Dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Milföylü Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart