Güneşte olgunlaşmış, çıtır çıtır ve omega 3 yağ asidi ile dolu California cevizleri
Son derece lezzetli ve besin değeri yüksek bir güç kaynağıdır. Özel yetiştirme koşulları sayesinde, tatları yumuşacık ve acılık hissi vermez ve çeşitli pek çok tarif ya da arada atıştırmak için harika bir malzemedir.
*Bir avuç ceviz, günlük kullanım için idealdir.
Tarifte kullanacağınız California cevizlerine buradan göz atabilirsiniz.
Malzemeler;
Yapılışı: 2 yemek kaşığı zeytinyağını bir tavada ısıtıp soğan, sarımsak, havuç, kereviz ve defne yaprağını ekleyip birkaç dakika soteleyin. Eti ekleyin ve birkaç dakika pişirin. Ardından domates püresi, et suyu ve kekik ekleyin. Suyu çekene kadar pişirmeye devam edin. Fırından çıkarmadan önce tuz, karabiber ve California cevizini koyun. Kapağını kapatın ve sıcak tutun. Spagettiyi piştikten sonra, tabaklara konup bolonez sos döküldükten sonra servis edilir. Parmesan peyniri ve maydanoz ile tamamlayabilirsiniz.
Bu bir ilandır