Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13494 Tarif
Çocuk
364 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2171 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4687 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8296 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Sebzeli Köfte
Kadayıf Dolması
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
İç Bakla Humusu
İç Bakla Humusu
Tuğçe Evrim YILMAZ
25 Ağustos 2022
Lezzetli iç bakla humusu.👌😍
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Starbucks Keki
Simit Kurabiye
Glütensiz Tuzlu Kek
Bougatsa
Ropa Vieja
Patates Çanağı
Yeşil Erik Tuzla Yenir Mi?
Cevizi Suya Koymanın Faydaları Nelerdir?
Dünyanın En Lezzetli Yemeklerini Yiyebileceğiniz 100 Şehir Açıklandı: Türkiye'den 2 Şehir Var
Dünyanın En İyi Kahvaltıları Açıklandı: Listede Türkiye'den 10 Lezzet Var!
Kayısı Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Yumurta Tekrar Pişirilebilir Mi?
İç Bakla Humusu için
Malzemeler
500 gram bakla
1adet limon
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
3-4 diş sarımsak
2-3 kaşık tahin
İç Bakla Humusu
Nasıl Yapılır
Baklalar haşlanır. Soğumadan kabukları ayrılır, içi alınır.
Limonun suyu sıkılır.
İstenen tat ve kıvama göre malzeme ayarlanır, lezzetlendirilir.
Tüm malzemeler robata koyulur, robotta çekilir.
Servis edilir.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sizden Klasik Tarifler
Sizden Lezzetler
Bakliyat Tarifleri
Meze Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.